Juleshow

Vi guider deg gjennom julens teater, konserter og humorshow!

JuleKonserter

Syng julen inn – vi har samlet årets mest stemningsfulle julekonserter på ett sted.


Årets turné, «Jul på godt og vondt», spilles fra 21. november til 21. desember, og Bjørn Tomren og bandet hans er innom 22 byer og spillesteder før de vender nesen hjemover igjen. På veien skal de gjøre sitt ytterste for å gi det norske folk et forsiktig snev av julestemning, med et variert repertoar og lune, morsomme historier, levert på måten bare Bjørn Tomren kan.

Kjøp billetter

Fairytale of New York er et irsk-inspirert juleshow, rammet inn av vakre og stemningsfulle vinterscener! Mange velkjente irske låter med høy allsang-faktor er også sentrale i showet, blant annet The Galway Girl, The Irish Rover, Wagon Wheel, Danny Boy, Dirty Old Town og The Black Velvet Band. Dette magiske irsk-inspirerte juleshowet vil få publikum i alle aldersgrupper til å klappe og synge med!

Kjøp billetter

Far og datter Hoem har opplevd stor suksess på hvert sitt felt. Edvard Hoem har gledet lesere over hele Norge gjennom flere generasjoner, blant annet med romanene om forfedrene hans som utvandra til Amerika, og Ine Hoem har gjort stor suksess med sin smakfulle visepop, med sanger som «Jeg vil aldri hjem» og «Vi trenger ikke hage vi».

Kjøp billetter

«Hyrdenes tilbedelse» er Iver Kleive i fri utfoldelse, fabulerende over enkle og vakre julesanger.
Improvisasjonene ble til i sene desembertimer på flygelet i Kulturkirken Jakob med et lyssatt alterbilde som inspirasjon.
En sen nattetime — 22. desember, to dager før julaften, kan du få oppleve Kleives improvisasjoner live i det samme rommet de ble skapt i.

Kjøp billetter

Kirkelig Kulturverksted er stolte over å for fjerde år på rad presentere en helt unik julekonsert i Kulturkirken Jakob. Kim Rysstad, Beate S. Lech og Tord Gustavsen har valgt ut julesangene de liker aller best – og presenterer dem sammen med et knippe musikere. For en kveld det blir!

Kjøp billetter

Konserten «Natt i Betlehem» baserer seg på den kritikerroste juleplaten med samme navn. Aftenposten skrev i sin anmeldelse at Solveig Slettahjell, Tord Gustavsen og Sjur Miljeteig utviser en dyp følsomhet for julens budskap: «Musikken er svært neddempet, både andaktsfull, skjør og høytidelig. Dette er musikk til ettertanke og refleksjon».

Kjøp billetter

Siden Solveig for over 10 år siden dro til Fødselskirken for å spille inn det kritikerroste albumet «Natt i Betlehem», har hun hvert år gitt et eksklusivt antall julekonserter. Sammen med pianisten Tord Gustavsen og trompetist Sjur Miljeteig, tolker Solveig Slettahjelljulesangene med en intensitet og innlevelse bare hun kan levere. Aftenposten skrev i sin anmeldelse at de tre musikerne utviser en dyp følsomhet for julens budskap.

(…)

Kjøp billetter

Christian Ingebrigtsen, Maria Arredondo, Torstein Sødal, Gaute Ormåsen, Agnete Saba, Frøydis Grorud og kapellmester Øystein Lund Olafsen inviterer deg herved inn i sitt musikalske univers.
Menyen er skreddersydd for deg som vil senke skuldrene og fylles med juleglede. Til lyden av klangfulle melodilinjer fra artistene i harmoni med ekte, nær og lun historiefortelling, serveres du de deiligste retter: Fra de nære, norske julesan (…)

Kjøp billetter

Teater & show

Kjenn på magien med kjente og kjære juleforestillinger.

Fairytale of New York er et irsk-inspirert juleshow, rammet inn av vakre og stemningsfulle vinterscener!
En internasjonal besetning med topp vokalister, musikere og dansere fremfører en rekke sanger som skaper julefølelse. Noen av disse er Christmas Is All Around (Love Is All Around), All I Want For Christmas (Is You), Oh Holy Night, I Wish It Could Be Christmas Every Day, Driving Home For Christmas – og selvsagt Fairytale of N (…)

Kjøp billetter

Thomas Giertsen, Christine Hope, Jonis Josef, Egil Skurdal, Else Kåss Furuseth, Martin Beyer Olsen, Øyvind Rafto, Joakim Olsen og Nora Svenningsen skal alle gjøre sitt for at førjulstiden blir minst like morsom som stressende.
Komikerne spiller ulike datoer under Humorfest. Hvem som står på scenen når finner du under hver enkelt dato.

Kjøp billetter